Bahçecik İlkokulu

Vizyon: İlimiz İlkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibari ile çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarıları ile cazibe merkezi olan, A kalite eğitim ve kültür yuvası olmak.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenliğini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen , çağdaş düşünen; milli manevi, insani ,evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati: 09.10 Bitiş Saati:15.00
Isınma: Doğalgaz yakıtlı kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2623422008

WEB - https://bahcecikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kılıçaslan Mah. Hürriyet Cad. No163 Başiskele/KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal öğretimdir.

Yerleşim Yeri -

Adres - Kılıçaslan Mah. Hürriyet Cad. No163 Başiskele/KOCAELİ

Ulaşım İzmit Bahçecik arasında her 15 dk araç vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine: 15 KM İlçe Merkezine: 6 KM